Healingmassage

med 100% Rena Eteriska oljor

Healingmassage; 

Är en balanserande, renande, avslappnande flödesmassage med Young Livings Essentiella oljor som alla innehar höga halter av läkande egenskaper från Moder Jords Helande skafferi.

Den löser upp blockeringar och centrerar medvetandet i kroppen. 

 

-När du vill ha en djup vila och uppmjukande beröring.

Healingen löser upp stagnationer, blockeringar, sorg och andra fysiska, mentala energiblockeringar m.m som sitter "fast" och skapar fysiska smärtor, sjukdomar och annat i våra kroppar. Sådant som gör att du inte har möjlighet att leva ditt liv fullt ut. Stagnationer och blockeringar får flödet i vår kropp att stanna vid olika ställen i kroppen. Erfarenheter från tidigare liv kan också sitta som "stoppklossar" som hindrar oss att ha tillräcklig ork att vara fullt närvarande i våra fysiska kroppar. Det ta är bara några exempel på vad som kan rensas. 

Något vi ska jobba lite extra med? Berätta för mig.

Behandlingen ökar kroppens förmåga att ta upp syre och näring till cellerna och är renande och balanserande för kroppens vävnader och organ. Det unika med denna behandling är dess kraftfulla effekt, då bara essentiella oljor av terapeutisk grad används. Bara 2 % av jordens essentiella oljor sägs vara av terapeutisk grad, och det är Young Livings minutiöst kontrollerade oljor. 

De oljor som noga är utvalda hämmar virus, parasiter, bakterier, mögel, svamp och inflammationer.

Oljorna verkar för att: 

Stärka immunförsvaret, Öka syreupptagningen, Hjälpa till vid skolios och andra ryggbesvär, Se till att vi blir basiska, Korrigera energibanorna, Avgifta kroppen och häva inflammationer, Bli av med stress, Välbefinnande och avslappning och för att stödja den inre kontakten.

Både oljorna och healingen är kraftfullt verkande även om den känns på djupet som väldigt avkopplande, så kan känslor och utrensning dyka upp i efterhand. Detta är helt individuellt och det är därför svårt att ge exempel på vad som kan kännas. Men en del får fullkomlig energi och livskraft och andra kan känna sig "låga och sårbara " när vi får kontakt med vår kropp, vårt hjärta och jorden. Kärlek till oss själva och andra. Eftersom vi är många som inte är i kontakt med vårt inre, utan är väldigt stressade och flyende.

Detta tillstånd är förstås bara ett sätt för kroppen att kommunicera med oss, vad vi behöver göra/titta på eller att den är ovan vid förändringen. Följ vad din kropp/sinne behöver <3

Tillståndet är ofta övergående, men ger oss viktiga nycklar till utveckling.

Är du allergisk mot naturliga dofter/oljor (använder inga syntetiska i mina behandlingar), säg till så anpassar jag behandlingen.

OBS!! 

Healingen fungerar ofta väldigt starkt!

Då denna behandling är djupgående/avkopplande, fungerar den bäst när du har möjlighet att stilla ditt sinne under och efter behandlingen. Försök att släppa kontrollen. Du kan uppleva att du är desorienterad och yr efter behandlingen, därför bör du inte ha någon aktivitet inplanerad efteråt. Djupa spänningar/blockeringar släpper och flödet sätter igång.

Inte heller någon alkohol efteråt.

Om du ska köra bil, Kör väldigt försiktigt! 

Kom ihåg; att hålla dig väl återfuktad i din kropp både innan och efter en "Kroppsbehandling", då energier jobbar med hjälp av vätska. Så för att få bästa resultat och att inte stressa din kropp i onödan så- Se till att Alltid dricka ordentligt med vatten! Gärna rumstempererad. 

Du kan känna mjukhet i kroppen alt. att du känner dig stelare än innan. Om så är fallet, att du känner mera värk/stelhet fortfarande efterföljande dag, rekommenderar jag att du bokar in dig på en uppföljning av healingen inom snar framtid så att just denna healing får jobba fullt ut/ges mera tid. 

Rekommenderar dock att du vilar någon dag emellan. Du känner själv vad du orkar. Känn in <3

HOYFlPEfTDalxpez9NjCKg.jpg