top of page

Energimassage
med 100% Rena Eteriska oljor

Energimassage; 

Jag slår ihop denna behandling med "Energibehandlingen". 

Detta innebär att vi kommer överens om oljor skall användas och ifall det är något område på kroppen som behöver beröring/uppmjukning.

Vanligtvis vill jag komma åt fötter och axlar.

Vad kroppen vill och vad som egentligen är nödvändigt eller ej är vad jag följer. <3

Är du allergisk mot naturliga dofter/oljor (använder inga syntetiska i mina behandlingar), säg till så anpassar jag behandlingen.

OBS!! 

Healingen/energibehandlingen fungerar ofta väldigt starkt!

Då denna behandling är djupgående/avkopplande, fungerar den bäst när du har möjlighet att stilla ditt sinne under och efter behandlingen. Försök att släppa kontrollen. Du kan uppleva att du är desorienterad och yr efter behandlingen, därför bör du inte ha någon aktivitet inplanerad efteråt. Djupa spänningar/blockeringar släpper och flödet sätter igång.

Inte heller någon alkohol efteråt.

Om du ska köra bil, Kör väldigt försiktigt! 

Kom ihåg; att hålla dig väl återfuktad i din kropp både innan och efter en "Kroppsbehandling", då energier jobbar med hjälp av vätska. Så för att få bästa resultat och att inte stressa din kropp i onödan så- Se till att Alltid dricka ordentligt med vatten! Gärna rumstempererad. 

Du kan känna mjukhet i kroppen alt. att du känner dig stelare än innan. Om så är fallet, att du känner mera värk/stelhet fortfarande efterföljande dag, rekommenderar jag att du bokar in dig på en uppföljning av healingen inom snar framtid så att just denna healing får jobba fullt ut/ges mera tid. 

Rekommenderar dock att du vilar någon dag emellan. Du känner själv vad du orkar. Känn in <3

HOYFlPEfTDalxpez9NjCKg.jpg
bottom of page