Distanshealing

Smärtlindrande och balanserande intuitiv energihealing

(På distans)

Denna behandling är densamma som mina andra healingbehandlingar. Skillnaden är att den inte innefattar den Kroppsliga fysiska beröringen då du tar emot den utan att jag är fysiskt närvarande.

Du tar emot där du befinner dig.

Denna behandling fungerar egentligen lika bra som den fysiska, men ibland ställer huvudet till det och försöker "förstå" hur det fungerar och därför kan det vara bra att blanda och testa alla behandlingarna jag har. Då alla är lika, men ändå väldigt olika.

Denna distans- behandling är exempelvis bra om du: Är sjuk så att du inte kan ta dig till platsen, rädd för smitta, orolig och nervös för den fysiska närvaron/beröringen, inte har tid/möjlighet att ta emot på plats (kanske t.o.m är utomlands) etc etc.

Vi bestämmer en tid då du ringer upp mig. Vi använder högtalartelefon. Egentligen behövs inte samtalet heller, men min erfarenhet är att mottagarens hjärna ofta vill höra och veta vad som händer, iaf första tiden, för att förstå att det verkligen händer något i kroppen.

Detta då väldigt många inte är vana att känna något alls vad kroppen berättar för dem.

Vi hjälps åt att släppa smärta och annat från kroppen. Jag vägleder.

 

Om du har en intention (ett önskemål om vad vi ska jobba med i healingen) berätta för mig innan sessionen. 

(Håll även utkik efter mina Healingveckor och Healingevent som jag håller löpande) 

Dena behandling går att kombinera med vägledning.

Pris:

600kr

(Swish eller bankinsättning).

90 minuter healing

Maila mig för att boka om jag inte öppnat upp denna behandling i bokningslistorna- om du inte finner någon bokningsbar tid.

Se fliken "kontakt" i huvudmenyn för att meddela mig.

Välkommen!

logga.jpg