Lindas Harmoni

Mörtnäsvägen 2 
139 36 Värmdö

  • Facebook - Grey Circle

HEALING

Kristallhealing & Chakrabalansering

När vi slutar att skapa föroreningar i vårt inre, så som negativa tankar om oss själva och andra, press och stress. Då slutar vi att skapa föroreningar i vårt yttre- T.ex. Ilska mot andra, rädslor, miljöförstöring eller överkonsumtion, är bara några exempel.

Detta är en balans i oss själva som vi medvetet kan arbeta med <3

Healingen är min "egen-komponerade". 

Intuitiv med hjälp av mina och dina vägledare/energier och kristaller. 

Naturens kraft ligger nära.

 

Vad är det som händer vid healingen?

Ett chakra exempelvis- är ett möte mellan de andliga, psykiska och fysiska aspekterna hos oss människor. En chakrabalansering syftar till att harmonisera, balansera och göra oss mer närvarande till kropp och själ. Vår livsenergi vibrerar i olika frekvenser- precis som färger och kristaller också gör.

Energier från olika källor jag använder mig utav, "stämmer tonen" i respektive chakrapunkt så att frekvensen naturligt kommer i balans och den existentiella energin höjs.

Har du en intention med healingsessionen?

Har du inte det, så utförs healingen efter vad Din kropp behöver just nu.

Mentalt, emotionellt eller fysiskt?

Jag utför healingen efter vad din kropp visar mig att den behöver.

Det kan vara emotionella blockeringar som exempelvis skapats av trauman, minnen eller förhindrade känslor som inte fått uttrycka sig och därför sitter som hinder i ditt flöde och påverkar, eller ger energiläckage i din aura. Detta kan göra dig trött, sjuk, eller att livet känns trögt.

Kanske har det skapats rädslor, oro eller kontrollbehov eller annat som inte känns angenämt för dig.

Tänk på att detta inte är en en "Quick fix". Du behöver ofta  göra lite  "jobb" själv och under healingen gör vi ett arbete tillsammans. Du kan få upp bilder, "Aha-känslor" eller annat som hjälper dig att förstå processen. Har du rädslor så är det bra att titta lite på dem, för att det som "Sitter" och gör så att ditt liv och din kropp inte fungerar optimalt.

Med det sagt så följer jag den "Dans" som din kropp vill att jag tar. Kroppen vet bäst och healingen utförs försiktigt med omtanke för ditt högsta bästa.

Hjärnan kopplas ofta bort lite för att inte skapa hinder. Detta är ofta väldigt avkopplande- att bara vila i varandet.

Vad kan du uppleva?

Om du är trött är det troligt att du somnar, det gör inget, Healingen fungerar ändå, och ofta är det till och med bättre att vi "Ger efter", för att vårt sinne har ibland en tendens att vilja kontrollera allt som händer, medan kroppen bara längtar efter att få koppla av. Denna ständiga kamp i sig, Som vi ofta är omedvetna om, skapar en djup själströtthet som knappast går att vila eller sova bort.

Avslappningen som sker kan jämföras med ett meditativt tillstånd som också kan skapas tex med självhypnos. Ofta upplevs tillståndet som någonting mellan dröm och vakenhet. Kanske drömmer du eller får andra typer av bilder, visioner eller upplevelser i ditt medvetande eller kropp. Du kan också känna det som att du faller in i en vaken djup- vila. Healingen är en helande avslappningsmetod och upplevs helt individuellt.

När vi gör förändringar i vårt inre, så förändras även vår yttre värld. Vårt sätt att känna och se på saker och ting och vår upplevelse utav oss själva. I bästa fall kan vi även hitta oss själva och vår djupare mening.

Vi får vara beredda på att individer och annat i vår omgivning också kommer att genomgå förändringar. Och klarar vi inte att "Hålla riktningen" så är det lätt att vi trillar tillbaka igen, i gamla mönster och "Blockeringar" i vårt system som uppkommer.

Vill du bli av med sjukdomar/Kroniska tillstånd etc. så krävs förändringar. Både i vårt yttre och inte, främst vårt inre- om vi skall bli riktigt "djupa". Men känslomässiga förändringar leder inte sällan till praktiska förändringar. Du kanske äntligen får tankarna rensade att  "se" din tillvaro tydligare? Eller modet att byta jobb? Vi har lättare att "Följa vår livsväg".

Varje Healingsession förändrar på djupet, oftast med "små medel" för att inte chocka kroppen. Blir förändringen och läkningen för snabb, kan vi lätt "Hoppa tillbaka igen", för att vi inte var riktigt redo. 

Däremot är det ofta så att vi bär på saker inom oss som vi faktiskt är färdiga med, men behöver hjälp att lyfta bort. Som annars kan bli till en tung ryggsäck för oss att bära.

Då dessa behandlingar är Djupt avkopplande, fungerar de bäst när du har möjlighet att stilla ditt sinne under och efter behandlingen. Därför rekommenderar jag att du inte har någon direkt fysisk aktivitet eller stress inbokat efteråt.

Sessionen börjar och avslutas oftast med samtal.

Kom ihåg; att hålla dig väl återfuktad i din kropp både innan och efter en "Kroppsbehandling", då energier jobbar med hjälp av vätska. Så för att få bästa resultat och att inte stressa din kropp i onödan så- Se till att Alltid dricka ordentligt med vatten.

Du kan så klart också välja att "bara" få healing för att få absolut och djup avkoppling. <3

Healingsession

på plats/fysiskt.

105 min 1350kr 

3ggr 3600kr

OBS! Endast 3000kr vid köp av rabattkort fram till den 6/2.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now