Kurser/Event

KURSER:

#Energimedvetenhet

Denna går för tillfället inte att boka.

Helande Huvudmassage

- För Kropp & Själ

 2 dagar á 4-5 timmar inkl. fika. 

(Inga förkunskaper krävs)

Denna går för tillfället inte att boka.

Har du ett företag och vill hyra in mig att hålla kurs? Tveka inte att skicka iväg ett mail.

EVENT:

# Släpp tyngre energier/gammal energi och frigör energiband

- För kropp & själ

Healingevent i ca 3h. på plats och 1,5 timme över internet.

(Inga förkunskaper krävs)

Hela tiden skapas energiband mellan oss. Exempelvis till- andra människor, ställen/platser (bostäder, orter etc.) och ting.

Allt vi kan tänka oss egentligen. Och detta är förstås bra, om/när vi kan göra det i medvetenhet. Och också då dra undan vår energi när vi vill släppa relationer eller beteenden som kanske beror på att vi "överbelastats" utav andra människors energier i vårt system. Exempelvis också om vi haft sexuella relationer sitter dessa band fortfarande starkt fast vid oss, och även mynnar ut i band till andra som respektive haft sexuella relationer till. Listan kan göras i all oändlighet med förklaringar kring detta med energispår. Men kort och gott så kan detta bli till tunga ryggsäckar för oss, ibland tillsammans med minnen och känslor kopplade till dessa människor eller platser. Så att detta kan skapa både krämpor och sjukdomar i vår kropp till slut. Det kan leda till att vårt medvetande/vår själ inte kan ta plats i vår fysiska kropp pågrund av trauman och annat som "ligger i vägen" och gör det både trångt och smärtsamt att vara närvarande i kroppen. Städa detta och få plats att njuta mera utav och i din kropp <3

Förändring börjar när du blir medveten och ”tar tag i ditt liv”.

Men egentligen är det snarare att vi får tag i det som är jag/du.
Vi blir mer av dem vi är, egentligen. Innerst inne. Och detta ”Du” har alltid varit hos dig, men inte kunnat ta plats helt och hållet. Vi blir mer bekväma i oss själva, allt ”faller på plats”. Den medvetna resan börjar nu. Och kan gå fort om du är redo. 
För andra runt omkring oss kan detta kanske innebära förändring, då de kanske inte sett, vem du är egentligen, när du tar plats i din egen kropp-fullt ut. 
Dessutom börjar vi/tar vi ansvar för det som är vi och tillhör Oss. Var och en för sin egen del. Det innebär också en del omställningar. För oss alla. Men så skönt. Ingen ska behöva bära världen på sina axlar och ingen ska åka ”snålskjuts” utan att växa/mogna alls. Det är förstås sällan som någon gör allt utav det ena eller det andra- vi släpper ut och drar till oss energiband överallt. Åt båda håll. Och det blir plötsligt, ändå mycket lättare att ”bara” bära det som tillhör oss. För det känner vi igen, innerst inne och då kan vi ”städa” lättare ❤️
Det blir skönare och mera sant, att umgås med oss själva och med andra.

Vi fyller på oss själva med kärlek, högre energi/frekvenser, visdom och själsljus. Vad vi än behöver för vårt högsta bästa.

NÄSTA TILLFÄLLE FÖR DETTA EVENT- 

Healingevent kan tänkas hållas över zoom eller Skype (på internet - Ja, det fungerar utmärkt :).

Inget datum är satt ännu, men jag hoppas att vi kan bli en liten grupp. 

Anmäl gärna ditt intresse via mail om du skulle vilja vara med <3

Har du ett företag och vill hyra in mig för något event eller kurs?

Tveka inte att skicka ett mail.

Anmälan i mail till mig.

Info@lindasharmoni.se

Välkomna!