top of page

Om mig

2015 fick jag, vad jag förstod, en slags upplysning där en inre röst och guidning beskrev hur jag skulle lägga mig ner och andas. Efter en längre stund som kändes både kort och som det längsta och mest ansträngande tid, efter att ha krampat i hela högerarmen och hört en röst eller förståelse som säger att det inte finns något att vara rädd för.. Det visste jag. Allt kändes så bekant och ingenting kom som någon överraskning. Jag styrde detta själv ändå. Jag kände mig helt lugn.

Detta var min början på "medvetandets och Vetandets väg". 

POFF! Plötsligt öppnades himlen ovanför mig och någon drar i kedjan till en gigantisk glödlampa ovanför mitt huvud och den tänds. Jag förstår direkt att detta är en slags "Upplysning".. på ett opretentiöst sätt.

 

Även fast jag aldrig tidigare läst om något sådant eller vad en upplysning innebar, så förstod jag att detta måste vara en sån.

Jag fick med detta en massa vetande, som jag egentligen redan visste och jag lade egentligen ingenting på minnet, eftersom jag redan visste. Jag Var bara i stunden och vad som ville förmedlas.. Jag minns inte allt idag, men det skulle ändå bli för långt att förmedla på denna sida, men summan-

Jag fick förståelsen att universum är uppbyggt på matematik.

Så häftigt att jag i den stunden kände mig som en fullkomlig expert på matematik, men jag hade tyvärr ingen annan med mig i denna stund som kunde ställa en riktigt komplicerad matematisk fråga till mig. Detta störde mig faktiskt då ;)

"Vi lever i en vision/ En illusion- ett tv-spel, if you will. Allt som speglas I den här världen finns inuti dig". Allt du ser, återkommer gång på gång i allting. Vi kan tycka att detta universum eller "Värld" vi lever i är komplicerat, men det är den inte.

"Du är din egen regissör". Allt du skapar är utifrån din egen vilja. ALLT. Allt du är medveten om kan du skapa. 

Jag fick bli visad en liknelse- Vill du gå på vatten. Lägg då en glasskiva strax under vattenytan, för ditt inre vetandes skull. Gå sedan kraftfullt och med rakrygg över vattnet.

Du VET ju att detta är möjligt!?! 

På samma sätt skall du leva ditt liv. Utifrån ditt eget vetande och skapande.

På så sätt blir denna värld en lekande miljö. :)

Detta vill "De" att vi ska veta. Jag säger "De" för jag vet inte exakt vilka de är, mer än att jag, som inte är religiös, såg Moder Maria bakom mig på min badrumsvägg i samband med att jag fick instruktioner om att tappa upp ett bad och lägga mig där i. 

Hon var en ikon, men levande. Jag bara förstod att detta måste vara hon, med en gloria ovanför huvudet och blå "kappa". En bäbis i famnen. Hon behövde porträttera sig så för att jag ens skulle ha en chans att förstå vem hon var. Jag har varken innan eller efteråt sett eller hittat samma avbild av henne. För jag letade förstås efter en sådan, för att se om det möjligtvis kunde ha kommit ifrån avbild jag tidigare sett, men ... nej.

Det är så det kommuniceras med oss, på sätt så att vi lättare kan förstå. Därför kommuniceras inte alltid på samma sätt till alla människor. Vi har olika referenser.

Efter detta har jag fått mer information om allt möjligt- exempelvis från/kring Jesus och kristendomen och det är manipulerad historia som så mycket/det mesta i vår värld.

Välkommen!

//Linda.   

bottom of page