Om mig

Jag är född och uppvuxen på Värmdö i Stockholms skärgård.

Växte upp med en känsla av att vara annorlunda mot resten av min omgivning.

Min upplevelse var att det var ett hårt "klimat" och jag fick svårt att passa in.

Har alltid varit känslig för att känna av folks energier utan att riktigt veta vad det var jag kände. Ofta blev jag totalt dränerad och behövde vara ensam i flera dagar. Något jag fortfarande finner skönt. 

Jag drog mig gärna ut till Skogen och Djuren, eller med pensionärer  där allt kändes lättare.

Att känna och se Energin/Auran i och runt varje träd, växt/blomma och djur-  Jag visste redan då att jag hade olika förmågor, men dessa stängdes sedan ner mer eller mindre, medvetet/omedvetet. Mycket på grund av vad jag fick höra- att jag exempelvis skulle sluta fantisera, vara dramatisk eller "Konstig".

Också för att i vårt samhälle uppfattade jag att det ska vara fokus på annat än att notera känslor och energier på djupet, och för att vara "Normal" ska vi använda Hjärnan till Allt.

Jag upplever/upplevde att vi får bara vara "Flummiga" tills att vi når en gräns för att det vi känner faktiskt kan vara på riktigt.

Då kommer "Flummet" För nära. Så många gånger som folk både medvetet och omedvetet ljuger när vi anar eller ser något på djupet i dem. Det blir obehagligt- och det fick mig att tro att det var "fel" på mig. Detta känner du säkert/Kanske också igen för egen del? För med den okunskap och rädslor vi har som människor, så har vi en förmåga att ljuga för att skydda oss.

Idag ser jag många människor vars kroppar berättar en historia för mig och deras munnar säger något annat.  

 

När jag var strax över 20 bodde jag i en lägenhet där det var mycket tung energi och det spelade ingen roll hur mycket jag försökte "Göra fint", känslan fanns ändå där. Men jag hade inte medvetenheten då, att förstå att anledningen till detta var platsen byggnaden stod på, människor boende nu och tidigare i huset/lägenheten och förstås mina egna våndor och "Spökfilmstittande" och alla energier jag omedvetet tog med mig hem. Det spökade hemma och samtidigt som jag hade verkliga mardrömmar om att folk var i mitt sovrum- Men ibland kunde jag, när jag skulle somna- höra den ljuvligaste musik (I mitt sinne, fast det lät som att det var i mitt rum) som det nästan kändes som att jag kunde spela själv. Idag tror jag att detta var mina hjälpande änglars sätt att visa sin närvaro och trygga mig.

Jag mådde mycket psykiskt dåligt denna perioden av mitt liv, av detta men även annat som började "Snurras upp" i mitt sinne/inre. Uppväxt osv som skulle bearbetas. Jag hade tagit in "Sjuka energier" från olika platser och från lägenheten, och hade börjat gunga fram och tillbaka med kroppen när jag satt ner- som att jag skulle hamna på mentalsjukhus.

En dag när jag satt på tröskeln ut till balkongen- Började jag gunga mer än jag gjort tidigare och hade starka självmordstankar. En dela av mig ville inte det/ ville leva- Jag är ju stark?! Vad är det som händer?! Men känslan och depressionen var så stark att jag funderade på Hur jag skulle få tag i tabletter (Vilket jag hellre hade velat) eller om jag var tvungen att hoppa framför tåget. Plötsligt När jag nått botten-Rycktes jag upp! Någon/något "Väckte mig". Och som om jag hade dött- rullades mitt liv upp och helades! Förlåtande och förståelse skedde och sakta "Kom jag tillbaka"- Det fanns annat i mitt livssyfte än att gå ner mig i det förgångna.

Allt jag upplevde i detta kändes så självklart- Jag visste det ju redan, men varför mindes jag inte? Men nu gjorde jag det. Jag kunde då inte koppla ihop allting, men känslan av att vara "Stark" har alltid funnits med mig och efter denna upplevelse har jag alltid varit tacksam för livet och inte deprimerad på samma sätt- på djupet. Tack!

sedan har jag flera gånger gått igenom "Tunga saker i livet", men med ett annat perspektiv på det som händer.

Då och då har jag fått "Uppvaknanden" och senast för några år sedan en helt Otrolig upplevelse av "Upplysning" och då blev jag Helt säker på mitt livssyfte.

 2010  gick jag in i väggen och blev utmattad. Detta på grund utav att jag hade givit för mycket utav min energi till andra Och för att jag ville göra ett perfekt jobb-Så att Alla blev nöjda med mig. Vilket förstås inte är möjligt för en "Växande människa", som vi alla är.

 Jag jobbade då som frisör på Björn Axén (Ett högpresterande företag) sedan ungefär tre år tillbaka efter att ha gjort min utbildning i deras regi, där modevisningar och klippningar på löpande band var min vardag. 
 

Efter den smällen så fick jag hjälp på en kursgård utanför Norrköping där jag fick stanna i drygt en vecka. Den kursen var en sann ögonöppnare för mig. Och jag var tvungen att nå botten för att ta mig upp.  

Jag insåg då att jag ville att mitt liv skulle ha ett större djup än det jag dittills hade omgivit mig med. 

Jag ville bidra med någonting större och mer betydelsefullt för Människor, Djur och Natur. 

Av de åren jag har jobbat på salong, omgiven av massor av människor, har jag lärt mig mycket. Den erfarenheten har jag stor nytta av.  Jag har också lärt mig att jag är en så kallad HSP, "High Sensitive Person".
 

(Extra inlägg)

2015 fick jag, vad jag förstod, en slags upplysning där en inre röst och guidning beskrev hur jag skulle lägga mig ner och andas. Efter en längre stund som kändes både kort och som det längsta och mest ansträngande, efter att jag krampat i hela högerarmen och hört en röst eller förståelse som säger att det inte finns något att vara rädd för. Detta vet jag. Jag känner mig helt lugn. Som om jag vet vad som ska hända, fast en annan del av mig inte vet. Detta var min början på "Vetandets väg". 

POFF! Plötsligt öppnades himlen ovanför mig och någon drar i kedjan till en gigantisk glödlampa ovanför mitt huvud och den tänds. Jag förstår direkt att detta är en "Upplysning" på ett opretentiöst sätt. Även fast jag aldrig tidigare läst om något sådant eller vad en upplysning innebar, så förstod jag att detta måste vara en sån.

Jag fick med detta en massa vetande, som jag egentligen redan visste och jag lade egentligen ingenting på minnet, eftersom jag redan visste. Jag Var bara i stunden och vad som ville förmedlas.. Jag minns inte allt idag, men det skulle ändå bli för långt att förmedla på denna sida, men summan-

Universum är uppbyggt på matematik (så häftigt att jag i den stunden kände mig som en fullkomlig expert på matematik, men hade dessvärre ingen hemma som kunde ställa en riktigt komplicerad matematisk fråga till mig. Detta störde mig faktiskt då ;)

"Vi lever i en vision. Ett tv-spel, if you will. Allt som speglas I den här världen finns inuti dig". Allt du ser, återkommer gång på gång i allting. Vi kan tycka att detta universum eller "Värld" vi lever i är komplicerat, men det är den inte.

"Du är din egen regissör". Allt du skapar är utifrån din egen vilja. ALLT. Allt du är medveten om kan du skapa. 

Jag fick bli visad en liknelse- Vill du gå på vatten. Lägg då en glasskiva strax under vattenytan, för ditt inre vetandes skull. Gå sedan kraftfullt och med rakrygg över vattnet. Du VET ju att detta är möjligt. 

På samma sätt skall du leva ditt liv. Utifrån ditt eget vetande och skapande.

På så sätt blir denna värld en lekande miljö. :)

Detta vill "De" att vi ska veta. Jag säger "De" för jag vet inte exakt vilka de är, mer än att jag, som inte är religiös, såg Moder Maria bakom mig på min badrumsvägg i samband med att jag fick instruktioner om att tappa upp ett bad och lägga mig där i. 

Hon var en ikon, men levande. Jag bara förstod att detta måste vara hon, med en gloria ovanför huvudet och blå "kappa". En bäbis i famnen (Hon behövde porträttera sig så för att jag ens skulle ha en chans att förstå vem hon var ;)  Jag har varken innan eller efteråt sett eller hittat samma avbild av henne. 

Det är så det kommuniceras med oss, på sätt så att vi lättare kan förstå. Därför kommuniceras inte alltid på samma sätt till alla människor. Vi har olika referenser.

Jag har ofta fått höra att jag borde blivit massör och efter huvudmassagen mina kunder fick, så var det många som var nära att somna i frisörstolen (och en del gjorde det).

Det jag inte visste eller förstod var att jag redan då gav healing. 
 

Jag började förstå mera tydligt att jag var känslig för energier och fick förnimmelser om vilka krämpor de gick och bar på. 

Utvecklingen och förståelsen för energier fortsätter och jag får hela tiden nya insikter och suger i mig information om människor och alla liv här på jorden. Det har alltid fascinerat mig och jag har Studerat massor utan att förstå vad jag skulle ha det till. Ett tag ville jag plugga till psykolog, och när jag var liten ville jag bli arkeolog, men det kändes inte Helt rätt för mig. Nu förstår jag vad jag var ämnad att vara. Vart mitt intresse för Hur, vad, varför vi beter oss som vi gör osv. Att vara frisör har givit mig Stor förståelse för människor och deras "Resor" och nu- som Healer får jag vara både psykolog och Arkeolog :)

Med den här texten är jag både säker på och hoppas att fler kan känna igen sig och hitta tillbaka till vilka de är- minnas. För det kan vi-allihop <3

 

Välkommen!

//Linda.