top of page

Skiftet

Egot och kontrollbehovet ger vika. Kitteln bubblar och allt under ytan ska uppåt.

Den här tiden nu, när det är som mörkast. Mitt i hålet av speglingar. Allt som ska reflektera och förvandlas syns nu som mest/tydligast.

Egot och dess kontrollbehov vill inte släppa efter, de skriker för sina liv, överallt. Det vet att det är på väg att ”övermannas/Befrias”.

Just nu känns det kaosartat. På ytan är tycks det vara segt och kanske t.o.m lugnt. Samhället som vi är vana att se det och leva i det, ligger i träda och förändras. Vi kommer att vara/bli förändrade i detta och det är vår frigörelse som individer/människoras.

Det är många energier som ”ligger i startgroparna”, bara väntar på att få signal om att aktiveras. Visa vägen vart vi ska. Men ännu är det inte dags. Det sista behöver släppa taget.

Detta är som ”ett krig under ytan”/i det fördolda. Vi ser/känner det inom oss och utanför. Snart. Snart kommer vändpunkten. Känns som att bli stretchad på sträckbänken just nu, och umgängen är skaviga. Inte alls så mjukt och skönt. Det finns en symbolik i att vara separerade just nu. Den yttersta gränsen beaktas.

Detta är nödvändigt i det här skedet, och säkert för vårt eget bästa i slutänden. Hade folk varit ute på gatorna så hade vi nog sett mer kaos och upplopp. Vi Ska inte nödvändigtvis agera på alla de känslor som kommer upp/ut inom oss just nu. Det Är inte någon annans ansvar att ta emot dem. Mycket av det som bubblar upp är sådant vi själva behöver titta på och förstå. Vi är alla i/på vår egen resa. Inget vi behöver ”pracka på” någon annan. Vi kan försöka behålla vårt ego för oss själva och istället kanalisera den energi som kommer upp och ta till vara på styrkan/kraften. Omvandla den till något positivt. Det kan känns tungt och klurigt, men det är också Nu, som detta går att få igenom. Energierna jobbar MED oss nu, även om det på de lägre planenen kan kännas som precis tvärtom. Det är för att mörkret nu transformeras till ljus.


Detta gör att ”grupperingarna” oss emellan, mellan alla oss människor blir nu ännu tydligare inuti sina egna grupper.

Om vi talar i 3d- 5d så kan vi känna vilka som är eller inte är i vår egen grupp och skillnaderna kan kännas stora även inuti "samma grupp".

Känslor av ensamhet kan bli essentiella. Fastän vi har varandra runtomkring så är det mil emellan energiernas förståelse och sammanlänkning. Som att människor vi känner och haft nära oss länge, plötsligt inte alls förstår vad vi säger, eller tvärtom. Vi "får inte igenom" hur vi menar och ibland kanske det kan kännas som att tala för döva öron eller... i olika dimensioner.

Vänster hjärnhalva- Logisk, Rationell, Realist etc Balanseras och lämnar mer utrymme för vår högra hjärnhalva- Känslor, Kreativitet, intuitiv etc.

Dessutom balanseras även vår vänstra och högra sida av våra kroppar. Vänstra halvan- Feminina: Modern, mottagande, mjuka och passiva.

Högra Halvan- Maskulina: Fadern, den hårda och mer drivande/presterande. Eftersom att vi levt i en tid, länge, där vi styrts allra mest av den högra sidan/Maskulina och vår Vänstra Hjärnhalva, så kan vi förstå kaoset som händer nu. Och Vi kommer att uppleva olika beroende på vilken/Vilka sidor vi har mest av. Så det förklarar mer av situationen runt om oss nu?

Vi bryter gamla traditioner och föreställningar för att hitta vår egen sanning, som under alla lager av detta, är samma förståelse. Det är detta som länkar oss med varandra. Vi är alla ett. Vi är här för att minnas.

Så om du känner att det är lite jobbigt att umgås just nu, eller att ens vara i ditt eget skinn. Försök håll ut. Isolera dig ett tag. Det är okej och energierna och förändringarna kommer att trycka på, vart och hur du än befinner dig på vår planet. Så på varsitt håll så ska vi Nu igenom detta! 🤝

För oss som ”känner” så är det en skitjobbig period av bergochdalbana nu, men det är alltid som mörkast innan gryningen 🙏💜16 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page