top of page

In i den nya tiden

God morgon!

Många motsatser/Dualiteter blir tydliga nu och även så många viljor som spretar åt olika håll. En del tar till våld för att få m du gör det till. Vad håller du fast vid? Principer, offerkänslor, egenvärde, ego, rätt och fel osv. Allt detta kan komma att ställas på ända när vi nu stiger uppåt. Allt blir mer ”flytande”.

Vi som behållit vår trygghet i sättet att leva utanför oss själva, vi som håller vår ledstång i hur systemet i våra samhällen är uppbyggt osv behöver nu verkligen gå inåt. Det enda vi nu kan hålla oss i är våra rötter och vår inre kärna ❤️

Att inte rädslan ta över och göra dig till en ”mindre” människa. Mycket av det du kanske tyckt bara ett tecken på ”litenhet” eller ovisshet, kan visa sig vara helt tvärtom. Var öppen. Uppfattningar vi har kan över en natt komma att ändras och tänk på vad du gjort emot denna i tidigare skede. En person du exempelvis haft ett absolut avsky mot kan komma att visa sig vara din väg framåt, eller ett projekt du sagt helt nej till, i principfasthet kan visa sig vara något helt annorlunda än du trodde.. vi kan absolut få ha våra uppfattningar, men vi kan hålla en öppenhet till att de kan förändras. För vad gör väl det i sin helhet? Vi vinner erfarenheter. Det gör oss inget- vi står ändå trygga inuti oss själva.

Känn in detta när och om du vill kasta hat åt något håll för att det är något du vill hindra från framgång eller att du blivit sårad etc. Det är inte att stiga uppåt. Kanske kommer detta att utspelas igen i samma liv och sedan repareras, eller så får vi reparera detta i näst-kommande liv.


Min känsla är att det vi "lägger ut" är också vad vi får tillbaka, vilket inte heller är konstigt då vi alla är sammankopplade.

Så att vilja någon väl och framgång för deras högre bästa känns skönare än att "trampa ner" för att komma fram/högre själv. Vi lägger fokus på det vi vill ha, inte det vi inte vill ha. Vi är tacksamma för det vi har, inte fokus på det vi inte gillar i våra liv.

Ett tillägg: Högre bästa är inte alltid en stig kantad av "glass & ballonger". Vi kan komma att behöva möta olika hinder, trauman etc för att samla mer förståelse. Tänk på det om/när du önskar slippa undan vissa saker eller ber och önskar att andra ska slippa. Det kan ligga i vår livsväg för växande.

Känns detta sant så ta det till dig <3


Kommentera gärna här under


40 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comentarios


bottom of page