top of page

Gratis distanshealing sön 29/11 Kl 18.00

🌟Bam! 🌟LÄS NEDAN! ⬇️🌟 Jag har fått ett budskap. Det finns många själar som vandrar på jorden nu med högre frekvenser och ”stjärnfödda”. Många av dessa har inte tidigare varit på jorden och är inte helt vana vid att ha en fysiskt ”jordad” kropp. Jag har nu fått till mig att det behövs. Om dessa själar ska kunna göra och orka vara här, så som det är tänkt så behöver vi hjälpa varandra med vad vi kan att pussla ihop bitarna. ✨🧞‍♂️🧚✨ Jag hjälper gärna till med vad jag kan i den saken. Därför bjuder jag på distanshealing med jordning och plocka hem förståelse till själen. ✨ för den som kan och vill startar detta sändag kl. 18 och vi håller på ca 45 min. Du tar emot-gärna sittande med båda fötterna i golvet och utan bh med stål. Detta event är Gratis! For free! För alla som vill. 💫Jag behöver namn och anmälan och tillåtelse till detta sker i kommentarer eller i mail/dm till mig 🙏❤️ obs. Att jag inte kommer att gå in i detalj på varje person utan att detta är något som sker i sin helhet.34 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page