top of page

Är tiden inne?Hej allihop!

Jag vill skriva något om det som händer nu. Energimässigt i samband med det som händer i vårt yttre.

Det kan tänkas att det är en del som är förvirrande. Folk som verkar ha koll, verkar senare inte ha det... Nu menar jag främst de människor som pratar i alternativ media, men visst är det så i "Mainstream" också. Vad jag vill mena är att det som äger rum i vårt yttre behövs för den förändring som är på ingående. Fler och fler har öppnat sina portar till andra dimensioner och har mer och mer tagit sig igenom slöjan av lögner och vandrat i förståelsen av att det finns flera dimensioner. Vilket gör att frekvensen i den värld vi mestadels befunnit oss i, nu förändras och behöver lyfta i utveckling.

Detta är något som många ser och har sett fram emot i längre tid.

För att den här styrda illusionen ska bäras ut krävs att vi spelar ut detta till det sista.

Det som sker just nu är att dualiteten belyses med lupp. Vad som sker på utsidan sker också på insidan. För att vi ska klara av alla dessa förändringar och sanningar som ska upp i vårt yttre så krävs också att detta kan hanteras i vårt inre. Så när vi längtar efter en vackrare värld, så ska också en vackrare värld kunna växa i vårt inre.

Ut med gamla trauman. Skapa försoning, vetskap, kärlek, acceptans till alltings varande.

Nu förstår vi att detta är något som vi ALLA behöver vara med och skapa.

Det kommer/kan tidvis att vara/bli tufft i vår vardag, med allt som vi som individer behöver hänga med i för att klara den här uppstigningen. Nu när energierna från universum trycker på!

Hur ska vi kunna stiga om vi är rädda för att släppa gammalt bagage?

Åtminstone för att visa att Vi Kan släppa gammalt när och om det behövs.

Ibland behövs träning att göra detta, bara för att bevisa för oss själva vart vi står. Exempelvis att se igenom vad "Trygghet" är för oss? Behöver vi den där anställningen? Behöver vi prylarna? Behöver vi organisera mera? Behöver vi unna oss mer medveten ledighet? Behöver vi gå igenom rädslan för att bli sjuk för att kunna finna acceptans för lidande och död, så att detta inte behöver drabba oss? Lever vi i brist? Är jag sann mot mig själv och andra? Kan jag utmana mig själv att vara "oskön" ibland för att bara vara i det tillståndet. Det finns många frågor att ställa oss och "Testa-på".

Att våga vara/befinna oss i det tillstånd som kommer nu, utan att gå in i drama eller försöka skjuta undan. Bara reflektera och acceptera de känslor och vetskaper som dyker upp.

Ju mer vi kan göra detta, desto mer landar vi i våra kroppar och desto mer njuter vi av omgivningen. Från illusionen blir allt annat mer verkligt och mer glädjefyllt/Harmoniskt. Kontakten med alltet kommer närmare. Men för att detta ska kunna ske, behöver din kropp få flöde och insikter och vetskap få fäste i ditt varande.

En del kallar detta för egodöd, jag kallar det att komma närmare det nya och släppa det gamla.

"Matrixen", som jag ser det är skapad i 3-d och den är för att vi ska vara rädda för allting utanför denna "Värld", på så sätt kan de hålla oss stängda i vårt kronchakra- och där landar vi i den agendan om att skapa "Corona" för att denna episod ÄR vad som kommer att öppna oss. Vi behöver också möta våra rädslor för att kunna stiga i energi och utvecklas som energistarka varelser. Vi lär känna oss själva och vi kan säga- ja, jag är rädd. Vi får förståelse för varför, vi går igenom processen och kan sedan släppa det mer och mer.

Coronan är inte mörkret i sig, det samarbetar och är här för att hjälpa oss ur detta och det ska ske relativt snabbt. Det är bestämt. VI har bestämt. (Allt mörker samarbetar med ljuset. Det finns där för att vi ska förstå mer av oss själva och stiga än mer).


Jag vill också nämna att vi alla är på olika platser i våra "Resor" detta för att alla varken ska eller bör stiga samtidigt. De vi har som talar till oss i olika medier är också här för att hjälpa oss i utvecklingen, hur konstigt detta nu än må låta just nu, så hjälper även "vanlig" massmedia till att väcka oss. En del sover så hårt att de behöver väckas på det sätt som det är menat den vägen. En del kommer att vakna långsamt och andra snabbare. Även i "alternativ" media pratas det på olika sätt och det är för att de som lämnar ut informationen talar till dem på ett sätt som de själva och deras "publik" förstår. Alla tar den väg som känns mest passande för dem så att det sker så smidigt som möjligt. En del källor talar mycket "ljus" men innehåller en mörkare plan som ska kasta omkull oss för att testa vilken nivå vi är på. Kan du se igenom detta? Hur stor är din intuition? Hur mycket rädsla bär du på? Kan du stå kvar och inte tappa tillit för att någon förtroendeingivande människa plötsligt säger något ord som du inte alls är säker på? osv. Övningar.

Kanske behöver du någon som pratar mest om logik och bevis i forskning etc? Kanske behöver du källbevis? Där är vi som allra mest just nu eftersom den större skaran är präglade på det sättet och därför behöver gå den vägen innan den vänstra sidan lämnat ännu mer plats för den högra att ta över. Vilket leder mig in på ett litet sidospår- den vänstra hjärnhalvan står för intellektets styrande, logik, maskulint (mestadels det programmerade maskulina), görande, prestation, vinna, osv - medan den högra hjärnhalvan är mer kopplat till- Varande, inkännande, intuition, feminin, acceptans osv. Hittills/ länge har vi präglats att endast de programmerade maskulina egenskaperna är något som vi värdesätter och vi har förtryckt den andra sidan så intensivt att detta t.o.m i många fall har skapat problem i våra kroppar. Det blir obalanser. Vi har alltså allihopa både en maskulin och en feminin sida inuti oss.

Nu när vi går in i en ny dimension så ska detta balanseras och ibland behöver något gå så pass långt över i den andra sidan av det vi övar på innan vi är säkrade och centrering kan stabiliseras. Ta exempelvis lögner. En del av oss ljuger ofta och mycket, en del är medvetna om det, andra inte. Målet är kanske att vara mer ärlig på alla sätt som går, utan att skada någon annan. Att nå från huvudet till hjärtat. Att tala igenom hjärtat är vad som anses vara det renaste och orsakar också minst skada. För att göra detta behöver vi öva och rensa så att energin kan ta sig igenom kroppen, men vi behöver kanske i början "tippa över" och vara så ärliga att vi får strunta i om det skadar andra, för att annars kommer vi kanske ingenstans i vår utveckling. Sedan får vi förlåta oss själva och tala mer utifrån hjärta och omtanke. Kom ihåg att vi alla är på denna resa och någon som har tagit sig igenom sitt "mörker-handikapp" ändå inte kommer att ta skada av din ärlighet. Vi lär oss hela tiden av varandra och det är lättare och går snabbare när vi är ärliga.

Så ärlighet är något som kommer upp EXTRA mycket i energin sedan en tid tillbaka. Viktigt! Belys dina hörn. Är du ärlig alla lägen inför dig själv? Du kanske gör något som du ursäktar och stoppar under mattan? Var ärlig istället så försvinner även den osköna känslan och kanske även behovet till anledningen att du ljuger. "POFF"! :)


För en dryg vecka sedan så kände jag det som att det var riktigt nära för energin att explodera, men det balanserades upp och började pysa ut. Vi Är på väg in i en ny tid och det är nära, men tiden skjuts upp lite då och då eftersom tidslinjen/energin i övergången inte håller hela vägen.

Jag får det som att människor som hjälper till att hålla denna energin får "set-backs" och är inte så redo som de först trodde att de var och som behövs för att vi ska "gå igenom".

Om det blir på det sättet så kan det också där- säga "Poff" och energin blir så stark att det förändrar hela strukturen på vår planet <3


Så var inte rädd för att känns dina rädslor och minnen, blockeringar som släpper från våra kroppar. Därför kan det kännas både högt och lågt inuti just nu. Men när du får upp något som är tufft och du kommer ur detta så är du ett stort steg närmare och det känns lättare.

Insikter om matrisen tillhör det gamla, det som finns där. Inte det som kommer, även om mycket av det som kommer också är nytt för oss och kan kännas "avgrundslikt", men det är det som får oss att växa och få kontakt med allt annat liv och kunskaper som finns utanför den lilla låda vi har levt i. Det här är ju vad vi längtar efter, då behöver vi också växa så att vi törs få vetskap om det. Om ni förstår?


Jag vill nämna en sak till angående filmen "Matrix" som jag fick till mig för en tid sedan. I filmen så visar de en hel del avhör vi kan uppleva den illusion vi lever i här i 3-d, vad jag inte tror på/vad som inte resonerar med mig, är den skrämseltaktik de ponerar i den filmen, att om du väljer att vakna, så väcks du till att det inte finns någon jord och att livet utanför är hemskare än i illusionen. Detta stämmer inte alls!

Livet utanför är så mycket mer levande och vackrare än du kan föreställa dig när ditt "Mind" är kontrollerat. Och de som kontrollerar är här för att du igenom detta kan få syn på dina "Skills" ännu tydligare och när du känner detta, tar dig steg för steg in på nya nivåer så kommer också belöningen!


Så Gör mer av det som du känner är obekvämt (Förstå mig rätt) och förstå också att andra pushas att göra obekväma handlingar och saker just nu därför att vi alla är i uppstigning (eller URSTIGNING från denna dimension) och vi lär oss alla igenom varandra och detta hjälper oss. Okej? :) <3


Hoppas att detta finner sin väg till någon och att det hjälper dig som ser detta.


Jag har ju blivit avstängd från fb och censurerad en del för att krångla till det så att mitt budskap inte alltid kommer ut och från andra sidan så hjälper det mig att lägga mer fokus på mig själv och att skicka balanserande energi till jorden/världen/dimensionen.


PS-

Vi som inte riktigt passar i den mentala världen och inte vet hur vi ska bemöta människor i "Tävlingen" om att veta bäst just nu. Att förklara för den som är intellektuell och styrd av "bevis från vetenskaplig källa" etc.

Vår tid att hjälpa till kommer snart och vi hjälper varandra nu att förstå att vi redan har släppt stor del av vår vänstra hjärnhalva, så därför har vi svårt att göra oss förstådda för dem som fortfarande har ett relativt stängt Sinne/Mind.

DS.


Kom också ihåg att detta är Min sanning och vetande som jag får till mig och behöver inte överensstämma med någon annan. Ta detta till dig ifall det resonerar.

85 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page