top of page

Behandlingar

Att stanna upp och ta emot sig själv och bli omhändertagen en stund är en välsignelse för hela vår varelse och en underbar gåva till oss själva.  När vi slappnar av och blir berörda genom massage/healing frigörs vårt måbra - lugn & ro hormon; oxytocin och vårt självläkningssystem jublar då det får stöd till att helas och balanseras. Att lyssna till sin längtan och sina behov och att våga uttrycka dem är att expandera i Självkärlek. 

För mig är det viktigt att vara lyhörd för klientens behov och önskningar, så ofta innehåller en session olika behandlingsformer där både samtal och kroppsberöring ingår, självklart kommer vi överens om det tillsammans. Här under kan du läsa om de olika metoder som jag arbetar med. 

Då dessa behandlingar är Djupt avkopplande, fungerar de bäst när du har möjlighet att stilla ditt sinne under och efter behandlingen. Därför rekommenderar jag att du inte har någon direkt fysisk aktivitet eller stress inbokat efteråt.

Kom ihåg; att hålla dig väl återfuktad i din kropp både innan och efter en "Kroppsbehandling", då energier jobbar med hjälp av vätska. Så för att få bästa resultat och att inte stressa din kropp i onödan så - Se till att Alltid dricka ordentligt med vatten.

Om det är någon behandling som du vill boka, så klickar du på "boka tid"-knappen och då omdirigeras du till en "Bokningssajt"- där kan du välja fritt av alla behandlingar jag har. 

Undrar du över något eller vill kombinera någon behandling/Skräddarsy exempelvis någon healingbehandling utifrån önskemål så går det också bra.

Du välkommen att skicka mig ett mail.

Klippning

Klippningen tar vara på ditt hårs potential, lockar, virvlar, rörelse och tjocklek. Behåller Helheten i ditt hår. 

Växtfärgning

Färgningen utförs med en naturlig färg baserad på växter, örter eller lera. 

Huvudmassage

Denna sköna, balanserande och avslappnande behandling vitaliserar ditt hår, skalp och nacke.

Healingmassage

Healingmassagen utförs på hela baksidan av kroppen. Från fötter ut i händer och upp över nacke och huvud.

Healing

 En chakrabalansering syftar till att harmonisera, balansera och göra oss mer närvarande till kropp och själ.

bottom of page